Transport per land, zee en lucht

Home | Transport per land, zee en lucht

Krimpfolie voor transport in de lucht

Bent u op zoek naar hoogwaardige krimpfolie voor toepassingen bij transport in de lucht of over zee? Lior Sealing uit Baarle-Nassau, dicht bij Tilburg, realiseert voor u de beste oplossingen op het gebied van transport. Van klein tot groot volume transport, wij leveren krimpfolie voor toepassingen op maat en voor op elke locatie. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het leveren en installeren van krimpfolie van hoogwaardige kwaliteit en werkt uitsluitend met gecertificeerde merken. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare oplossing voor krimpfolie voor transport over zee of in de lucht.

Het toepassen van krimpfolie voor veilig transport in de lucht of over zee

Wilt u uw producten inpakken met krimpfolie voor veilig transport over zee of in de lucht? Onze gecertificeerde vakmensen helpen u graag, ongeacht de grootte van uw te vervoeren producten. Als leverancier van krimpfolie voorzien wij klanten uit allerlei branches van betrouwbare en veilige oplossingen op het gebied van krimpfolie. Hieronder valt ook het realiseren van transportverpakkingen. De krimpfolie waarmee wij werken is van zeer stevige en sterke kwaliteit en is bovendien bestand tegen alle weerstypen. Daarbij is het materiaal ook brandvrij. Bespreek met ons uw wensen en wij zorgen voor een op maat gemaakte oplossing.

Neem contact met ons op voor meer informatie

De krimpfolie van topkwaliteit uit ons assortiment is zeer geschikt als beschermingsmateriaal voor transport in de zee of in de lucht. In onze galerie ziet u hoe wij dit materiaal nog meer kunnen toepassen, bijvoorbeeld voor het monteren van een schildertent. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten? Bel naar +31 6 42 611 707 voor direct contact met een van onze professionals of stuur een e-mail naar info@lior.nu.

Lior Sealing B.V.