Uw leverancier van krimpfolie

van hoogwaardige kwaliteit.

Home | Diensten

Topkwaliteit krimpfolie kopen

Wilt u krimpfolie van topkwaliteit kopen bij een ervaren leverancier? Lior Sealing uit Baarle-Nassau, vlak bij Tilburg, werkt uitsluitend met gecertificeerde producten en vakmensen. Plastizem is het enige krimpfoliemerk dat kwaliteit garandeert en geregistreerd staat als brandvrije krimpfolie in redbooklive.com. Bent u benieuwd naar de verschillende toepassingen van onze producten? Ontdek ons aanbod vandaag nog om topkwaliteit krimpfolie te kopen.

Onze diensten

Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

Zeer stevige en topkwaliteit krimpfolie kopen

Wij plaatsen hoofdzakelijk brandvrije krimpfolie van Plastizem. De folie van dit merk voldoet aan de laatste norm EN 13501-1 b,s1,d0. Dit materiaal biedt daarnaast meerdere voordelen. Zo is deze krimpfolie van topkwaliteit, enorm sterk, flexibel en uv- en weerbestendig. Zo blijft uw gebouw, steiger, product of evenement beschermd tegen allerlei weersomstandigheden. De kwaliteitseigenschappen van deze hoogwaardige krimpfolie ontstaat doordat de folie wordt vervaardigd uit nieuwe materie en niet op basis van gerecycled plastic. De krimpfolie zelf is echter wel recyclebaar en bovendien milieubeschermend.

Bekijk de video uitleg over de brandveiligheid van onze krimpfolie

Schakel onze experts in

Wilt u ons inschakelen als leverancier van krimpfolie? Ontdek ons aanbod aan toepassingen voor diverse branches. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden, zodat u zorgeloos topkwaliteit krimpfolie kunt kopen. Bekijk onze galerie voor een beeld van onze diensten. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@lior.nu. Voor direct contact met een van onze medewerkers belt u naar +31 6 42 611 707. Wij kijken ernaar uit om samen te werken.

Lior Sealing B.V.