Brandvrije krimpfolie

Home | Brandvrije krimpfolie

Lior Sealing is uw leverancierspartner van brandvrije krimpfolie. Ons team van professionals en gecertificeerde monteurs uit Baarle-Nassau, nabij Tilburg, voorziet u graag van een op maat gemaakte oplossing. De brandvrije krimpfolie is geschikt voor allerlei toepassingen in verschillende branches. Bespreek met ons de mogelijkheden voor uw situatie.

usp

Gecertificeerde producten

usp

Gecertificeerd personeel

usp

Toepasbaar in diverse branches

Onze toepassingen met brandvrije krimpfolie

Als leverancier van krimpfolie werken we uitsluitend met betrouwbaar materiaal van hoogwaardige kwaliteit, zoals krimpfolie van het merk Plastizem. Dit merk beschikt als enige over de juiste certificeringen voor brandvrije krimpfolie. Hierdoor kunnen wij veilige en betrouwbare oplossingen aanbieden in diverse branches, waaronder transport, petrochemie en bouw. Voor transport per land, zee en lucht kunt u bij ons terecht voor zowel klein- als grootvolume verpakkingen.

Vraag ons naar maatwerk

Brandvrije krimpfolie is veilig voor gebruik in onder andere de bouw, petrochemie en andere industrie├źn. Voor deze sectoren is kwaliteit en veiligheid essentieel. Lior Sealing is het enige bedrijf in Nederland dat cold seal krimpfolie plaatst met eenzelfde soort garantie als bij plaatsing van krimpfolie met een brander. Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten? Bel naar +31 6 42 611 707 voor direct contact of stuur ons een e-mail via info@lior.nu.

Lior Sealing B.V.