Transport met verpakkingen van krimpfolie

Home | Transport verpakkingen

Lior Sealing is uw partner voor het leveren van krimpfolie voor gebruik in transport, bijvoorbeeld voor het creëren van stevige verpakkingen. Ons team uit Baarle-Nassau, vlak bij Tilburg, voorziet klanten in diverse branches in heel Nederland van de juiste toepassingen op het gebied van krimpfolie. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van krimpfolie voor veilig transport of voor het creëren van hoogwaardige verpakkingen.

usp

Gecertificeerde producten

usp

Gecertificeerd personeel

usp

Toepasbaar in diverse branches

Bij het transport rekent u op onze betrouwbare verpakkingen

Veiligheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Lior Sealing. U vindt in ons assortiment dan ook brandvrij krimpfolie dat voldoet aan de laatste kwaliteitseisen. Onze toepassingen kunnen ook ingezet worden bij transport; het flexibele materiaal is zeer geschikt voor het fabriceren van zeer stevige verpakkingen die bestand zijn tegen allerlei weersomstandigheden. Onze specialisten adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden voor het toepassen van krimpfolie voor transport. Zo kunt u onze diensten inschakelen voor klein tot groot volumetransport, oplossingen op maat en transport per land, zee en lucht. Bekijk onze galerie voor een beeld van onze diensten. De krimpfolie die wij aanbieden is gecertificeerd, waardoor u verzekerd bent van een hoogwaardig en veilig product. Daarbij vertrouwt u ook zonder zorgen op ons gecertificeerde personeel dat alle benodigde opleidingen heeft en over ervaring beschikt voor de installatie van krimpfolie voor transport of andere toepassingen.

Verken de mogelijkheden

Wilt u verpakkingen van krimpfolie inzetten tijdens transport? Als ervaren leverancier van krimpfolie voorzien wij u graag van de beste oplossing. Voor meer informatie over ons aanbod aan diensten belt u naar +31 6 42 611 707 of stuurt u een e-mail naar info@lior.nu. Wij denken graag met u mee over het gebruik van ons materiaal voor verpakkingen bij transport. Daarnaast kunt u ook onze expertise inzetten voor krimpfolie voor evenementen of voor andere branches.

Lior Sealing B.V.