Evenementen

Home | Evenementen

Evenementen voorzien van de juiste materialen

Zoekt u voor uw evenementen een ervaren leverancier van materialen zoals krimpfolie? Krimpfolie zorgt er onder andere voor dat uw evenement goed beschermd is tegen verschillende weersomstandigheden zoals hevige regen en wind. Wij leveren krimpfolie voor het plaatsen van kassa’s, podia, entrees en nog veel meer toepassingen bij evenementen. Zo beschermt u zowel de bezoekers als de medewerkers van uw festiviteit. Ontdek wat onze specialisten uit Baarle-Nassau, in de buurt van Tilburg, voor u kunnen betekenen op het gebied van krimpfolie voor evenementen.

Voor evenementen bieden wij zeer stevige materialen aan

De krimpfolie die wij gebruiken tijdens onze werkzaamheden is van extreem hoge kwaliteit en gecertificeerd volgens de laatste normen. Bij ons bent u dus verzekerd van hoogwaardige en veilige materialen voor toepassingen bij evenementen. Krimpfolie van Plastizem is brandvrij, uv- en weersbestendig, zeer sterk en enorm flexibel. Hierdoor is het dan ook in te zetten voor een groot scala aan toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan het afschermen van uw evenemententerrein tijden de op- en afbouw of voor het tijdelijk overdekken van podia, entrees en kassa’s. Daarnaast is onze krimpfolie ook zeer geschikt als stevige verpakking voor gebruik in de transportsector.

Verken de opties voor uw branche

Wilt u ook investeren in topkwaliteit krimpfolie? Lior Sealing biedt hoogwaardige materialen aan voor al uw evenementen. Daarnaast schakelt u ons gespecialiseerde team in voor toepassingen in andere branches, zoals bouw, petrochemie of transport. Zo realiseren wij voor u bijvoorbeeld ook een schildertent van krimpfolie, zodat uw personeel goed beschermd kan werken. Ontdek onze diensten als leverancier van krimpfolie. Bel naar +31 6 42 611 707 of stuur een e-mail naar info@lior.nu indien u vragen heeft.

Lior Sealing B.V.