Schildertent

Home | Schildertent

Wilt u krimpfolie laten bezorgen voor het opzetten van een tijdelijke schildertent op locatie? Lior Sealing biedt u de juiste oplossing. Al enkele jaren zijn wij dé partner voor het leveren en installeren van hoogwaardige krimpfolie. Ons team van professionals uit Baarle-Nassau, nabij Tilburg, voorziet klanten in heel Nederland uit diverse branches van maatwerk. Zo schakelt u onze expertise ook in voor het creëren van een schildertent, zodat uw personeel gebruik kan maken van een veilige en comfortabele werkomgeving.

usp

Gecertificeerde producten

usp

Gecertificeerd personeel

usp

Toepasbaar in diverse branches

Een schildertent van krimpfolie laten opzetten

Wilt u op uw projectlocatie een schildertent van krimpfolie laten opzetten? Dankzij onze oplossingen verliest u op dagen met slechte weersomstandigheden geen kostbare werktijd. De tent van krimpfolie is stevig, flexibel en bestand tegen allerlei weerstypen. Hierdoor kan uw schilder doorwerken tijdens regenachtige en koude dagen. Het inzetten van krimpfolie voor doorwerkprojecten behoort tot een van onze diensten. In onze galerie ziet u hoe wij u nog meer van dienst kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan het inpakken van gebouwen of voor andere maatwerkoplossingen. Ontdek de mogelijkheden die wij u bieden!

Neem contact met ons op voor gerichte service

Een schildertent van krimpfolie zorgt ervoor dat u geen kostbare werktijd verliest door bijvoorbeeld invloeden van het weer. Ons team denkt graag met u mee voor een succesvol resultaat. Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die wij u bieden als ervaren leverancier van krimpfolie? Stuur een e-mail naar info@lior.nu of bel ons via +31 6 42 611 707 voor gerichte service.

Lior Sealing B.V.