Krimpfolie voor toepassingen bij steigers

Home | Krimpfolie steigers

Lior Sealing helpt u graag met toepassingen van krimpfolie voor het inpakken van steigers. Wij zijn gevestigd in Baarle-Nassau, in de buurt van Tilburg, maar voorzien klanten in heel Nederland van de juiste maatwerkoplossingen. Onze cold seal krimpfolie is zeer geschikt voor het inpakken van een steiger vanwege de flexibele en zeer krachtige eigenschappen van het materiaal. Zo blijft uw personeel beschermd tegen wind en neerslag. Daarbij is het materiaal ook uv-bestendig. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van krimpfolie voor steigerbouw.
usp

Gecertificeerde producten

usp

Gecertificeerd personeel

usp

Toepasbaar in diverse branches

Het toepassen van krimpfolie bij steigers

Als u steigers gaat inpakken met krimpfolie, wilt u verzekerd zijn van kwaliteit en veiligheid. Als installateur en leverancier van krimpfolie zijn wij gefocust op het waarborgen van deze eigenschappen. Doordat wij veel actief zijn in de petrochemie-industrie, is het van essentieel belang dat onze krimpfolie zeer sterk en brandvrij is. Ook bij steigerbouw is de kwaliteit van krimpfolie een belangrijk aspect. Steigerkrimpfolie houdt uw personeel veilig en beschermd tegen zon, regen of wind. Daarbij zorgt het inpakken van een steiger met krimpfolie ervoor dat de omgeving rondom de bouwlocatie ook beschermd wordt.

Maak uw werkomgeving veilig met krimpfolie voor steigerbouw

Lior Sealing biedt totaaloplossingen aan voor het inpakken van steigers, constructies of gebouwen met krimpfolie. Onze monteurs zijn volledig opgeleid en uitgerust conform de wettelijk gestelde veiligheidseisen, waardoor het inpakken van steigers met krimpfolie uiterst vakkundig wordt uitgevoerd. Om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen, werken wij uitsluitend met gecertificeerde merken: krimpfolie van Plastizem. Het materiaal van dit werk is brandvrij en voldoet dus aan de wettelijk gestelde eisen op het gebied van brandveiligheid. Ons bedrijf plaatst als enige in Nederland krimpfolie zonder brander. Hierbij ontvangt u wél eenzelfde type garantie als bij plaatsing van steigerkrimpfolie met een brander.

Ontdek onze diensten op het gebied van steigerkrimpfolie

De cold seal krimpfolie die wij inzetten voor het inpakken van een steiger, is zeer sterk, flexibel, uv-bestendig en bestand tegen allerlei soorten neerslag en wind. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden van krimpfolie en voorzien u van advies voor het inpakken van steigers of bijvoorbeeld het realiseren van tijdelijke overkappingen in de bouw. Wilt u meer weten over het laten inpakken van een steiger met hoogwaardige krimpfolie? Wij delen graag onze expertise op het gebied van steigerkrimpfolie met u. Bel naar +31 6 42 611 707 of stuur een e-mail naar info@lior.nu indien u meer informatie wilt ontvangen over krimpfolie voor toepassingen bij steigerbouw.

Lior Sealing B.V.