Inpakken van gebouwen

Home | Inpakken van gebouwen

Het inpakken van gebouwen of constructies is geen enkel probleem als u de expertise en het materiaal van Lior Sealing inzet. Ons leveranciersbedrijf is gespecialiseerd in het leveren en installeren van krimpfolie van de hoogste kwaliteit. Klanten uit heel Nederland voorzien wij van de juiste toepassingen op het gebied van dit materiaal. Deze klanten zijn onder meer werkzaam in de wegen- en waterbouw, bouw, petrochemie, evenementen of transport. Ieder project zien wij als een uitdaging. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

usp

Gecertificeerde producten

usp

Gecertificeerd personeel

usp

Toepasbaar in diverse branches

Het inpakken van gebouwen met krimpfolie van de hoogste kwaliteit

Wilt u gebouwen, constructies of steigers inpakken met krimpfolie? Als gespecialiseerd leverancier van krimpfolie helpen we u graag bij het realiseren van de juiste oplossing voor uw situatie. Krimpfolie is enorm sterk, uv- en weersbestendig en bovendien milieubeschermend. Door krimpfolie van Plastizem in te zetten, bent u verzekerd van een veilige en sterke oplossing. Dit merk bezit als enige over de juiste certificeringen en wij werken dan ook uitsluitend met dit materiaal. Ook ons personeel is gecertificeerd, waardoor de installatie ook van hoogwaardige kwaliteit is.

Vertrouw op onze expertise

Voor het vakkundig inpakken van gebouwen met krimpfolie, schakelt u de expertise in van ons team uit Baarle-Nassau, nabij Tilburg. Krimpfolie is in te zetten voor een groot scala aan toepassingen, waaronder het creƫren van een renovatietent voor in de bouw. Ontdek ons aanbod aan diensten door onze galerie te bekijken. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Stuur een e-mail naar info@lior.nu of bel naar +31 6 42 611 707.

Lior Sealing B.V.