Krimpfolie plaatsen zonder brander

Home | Krimpfolie brander

Krimpfolie is te verhitten met een brander, waardoor de folie strak om het product, de constructie of gebouw gaat zitten. Lior Sealing uit Baarle-Nassau, nabij Tilburg, is gespecialiseerd in het plaatsen van krimpfolie met cold seal. Hierbij is er voor de installatie van krimpfolie dus geen brander nodig. Deze brandvrije folie is veilig voor gebruik in onder andere petrochemie, de bouw en in de evenementensector. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van plaatsing van krimpfolie zonder brander.

usp

Gecertificeerde producten

usp

Gecertificeerd personeel

usp

Toepasbaar in diverse branches

De voordelen van het aanbrengen van krimpfolie zonder brander

Een brander voor het plaatsen van krimpfolie zorgt ervoor dat de folie verhit wordt. Hierdoor zit het materiaal strak om de inhoud heen. Ons team van gecertificeerde monteurs werkt uitsluitend met hoogwaardig materiaal dat voldoet aan de laatste eisen qua brandveiligheid. Voor het installeren van onze krimpfolie is er dus geen brander nodig. Hierdoor realiseren wij voor uw personeel bijvoorbeeld veilige tenten of overkappingen van krimpfolie voor doorwerkprojecten. Zo loopt uw project geen vertraging op door regen of wind. Ook kunt u krimpfolie bijvoorbeeld inzetten voor het inpakken van steigers. Bekijk in welke branches wij onder meer actief zijn voor op maat gemaakte oplossingen of bespreek met ons uw wensen.

Leer meer over onze slimme toepassingen

Wilt u meer weten over de cold seal-krimpfolie die wij plaatsen zonder brander? Leer meer over onze brandvrije krimpfolie en de diverse toepassingen die wij realiseren voor een breed scala aan klanten door heel Nederland. Bel naar +31 6 42 611 707 of neem contact met ons op door te e-mailen naar info@lior.nu. Als ervaren leverancier van krimpfolie voorzien wij u graag van meer informatie over de mogelijkheden.

Lior Sealing B.V.