Tijdelijke windschermen in de bouw

Home | Tijdelijke windschermen in de bouw

Bent u op zoek naar tijdelijke windschermen voor toepassingen in de bouw? Krimpfolie is een effectief materiaal voor het beschermen van onder meer gebouwen, producten of steigers tegen allerlei weersomstandigheden. Lior Sealing uit Baarle-Nassau, gelegen naast Tilburg, is uw leverancier van krimpfolie van hoogwaardige kwaliteit. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van tijdelijke windschermen voor gebruik in de bouw.

usp

Gecertificeerde producten

usp

Gecertificeerd personeel

usp

Toepasbaar in diverse branches

Tijdelijke windschermen van zeer sterke kwaliteit in de bouw

Wij installeren hoofdzakelijk brandvrije krimpfolie van het merk Plastizem. Dit materiaal is gecertificeerd en veilig en wordt bovendien vakkundig gemonteerd door ons ervaren personeel. Tijdelijke windschermen in de bouw kunnen bijvoorbeeld ingezet worden tijdens een renovatie van een brug, bij wegenbouw of het stralen van constructies. Met onze extreem sterke en flexibele krimpfolie beschermt u personeel en materiaal tegen sterke windvlagen en houdt u tevens de omgeving veilig. Ontdek ons aanbod aan producten of vraag ons naar de mogelijkheden voor uw branche.

Bel ons of stuur een e-mail voor meer informatie

Tijdelijke windschermen in de bouw kunt u inzetten voor het inpakken van onder meer gebouwen, constructies of steigers. Schakel ons in als leverancier van krimpfolie van hoge kwaliteit. Bel ons via +31 6 42 611 707 indien u vragen heeft. U kunt ons ook bereiken door een e-mail te sturen naar info@lior.nu. Bekijk onze galerie om een goed beeld te krijgen van onze diensten.

Lior Sealing B.V.