Tijdelijke tenten tegen zandstralen

Home | Tijdelijke tenten tegen zandstralen

Wilt u tijdelijke tenten van krimpfolie op laten zetten tegen zandstralen? Lior Sealing uit Baarle-Nassau, gelegen dicht bij Tilburg, helpt u graag bij het realiseren van de juiste oplossing op het gebied van krimpfolie. Als u actief bent op een projectlocatie, is het creƫren van een veilige en betrouwbare werkomgeving natuurlijk essentieel. Wij helpen u daar graag bij door bijvoorbeeld tijdelijke tenten tegen zandstralen te monteren.

usp

Gecertificeerde producten

usp

Gecertificeerd personeel

usp

Toepasbaar in diverse branches

Wij helpen u bij het opzetten van tijdelijke tenten van krimpfolie tegen zandstralen

Als u ons team van professionals inschakelt, bent u altijd verzekerd van kwaliteit en veiligheid. De krimpfolie waar wij mee werken is flexibel, zeer sterk en bovendien bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Ook is het materiaal uv-bestendig. Tijdelijke tenten tegen zandstralen worden gemonteerd door onze gecertificeerde monteurs. Bent u benieuwd naar de diverse projecten die wij hebben geleverd aan klanten door heel Nederland? Bekijk onze galerie. Krimpfolie zetten we in de bouw onder meer in tijdens een renovatie van een brug of bijvoorbeeld voor het inpakken van diverse constructies. Daarnaast schakelt u ons ook in voor toepassingen in de evenementenindustrie.

Bespreek met ons de mogelijkheden voor uw situatie

Wij werken uitsluitend met gecertificeerd materiaal en personeel. Bespreek met ons de mogelijkheden voor het installeren van tijdelijke tenten tegen zandstralen of bijvoorbeeld tijdelijke overkappingen in de bouw. Bel naar +31 6 42 611 707 of stuur een e-mail naar info@lior.nu als u gebruik wilt maken van onze expertise als leverancier van krimpfolie.

Lior Sealing B.V.