Tijdelijke overkappingen in de bouw

Home | Tijdelijke overkappingen in de bouw

Wilt u tijdelijke overkappingen in de bouw implementeren? Lior Sealing biedt een hoogwaardig aanbod aan gecertificeerde krimpfolie. Met deze weersbestendige en enorm sterke krimpfolie realiseren onze monteurs voor u tijdelijke overkappingen in de bouw, bijvoorbeeld voor het creëren van een steriele zone. De krimpfolie van Plastizem uit ons assortiment voldoet aan de laatste veiligheidsnormen, is brandvrij, milieubeschermend en zeer flexibel. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

usp

Gecertificeerde producten

usp

Gecertificeerd personeel

usp

Toepasbaar in diverse branches

Tijdelijke overkappingen voor in de bouw laten aanbrengen

Ons leveranciersbedrijf uit Baarle-Nassau, in de buurt van Tilburg, voorziet klanten in diverse branches in heel Nederland van krimpfolie voor allerlei toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van tijdelijke overkappingen in de bouw of voor het inpakken van steigers. Onze klanten zijn verzekerd van de hoogste kwaliteit materiaal én installatie dankzij ons vakkundig opgeleide en gecertificeerde personeel met relevante ervaring. U schakelt onze diensten ook in voor het implementeren van tijdelijke windschermen in de bouw. Bekijk onze galerie voor een beeld van de mogelijkheden.

Schakel onze expertise in

Wilt u onze expertise op het gebied van krimpfolie inschakelen voor het toepassen van tijdelijke overkappingen in de bouw? Neem contact op met ons voor meer informatie over onze diensten als leverancier van krimpfolie. Stuur een e-mail naar info@lior.nu of bel naar +31 6 42 611 707 voor direct contact met ons team. We voorzien u graag van hoogwaardige service.

Lior Sealing B.V.