Renovatietent voor in de bouw

Home | Renovatietent voor de bouw

Krimpfolie kunt u inzetten voor diverse toepassingen, waaronder het creëren van een renovatietent voor in de bouw. Lior Sealing is uw adres voor hoogwaardige krimpfolie die toepasbaar is in diverse branches, waaronder petrochemie en industrie, wegen- en waterbouw, evenementen en transport. Al enkele jaren voorzien wij klanten in heel Nederland van hoogwaardige toepassingen van krimpfolie, bijvoorbeeld voor het installeren van een renovatietent voor in de bouw. Onze monteurs zijn, net als ons aanbod aan krimpfolie, gecertificeerd.

usp

Gecertificeerde producten

usp

Gecertificeerd personeel

usp

Toepasbaar in diverse branches

Creëer een veilige werkomgeving met een renovatietent voor de bouw

Krimpfolie kunt u inzetten voor onder meer het creëren van een renovatietent voor in de bouw of het beschermen van steigers tegen invloeden van het weer. Wij werken voornamelijk met krimpfolie van het merk Plastizem. Dit gecertificeerde materiaal voldoet aan de laatste veiligheidsnormen en is uv- en weersbestendig. Bovendien is het zeer sterk en flexibel. Een renovatietent van krimpfolie waarborgt uw personeel, materiaal en tevens de omgeving. Nadat het zijn functie heeft uitgevoerd, bijvoorbeeld als tent tegen zandstralen, kunt u de krimpfolie recyclen.

Investeer in hoogwaardige krimpfolie voor diverse toepassingen

Wilt u investeren in een renovatietent van krimpfolie voor in de bouw? In onze galerie ziet u hoe wij onze klanten hebben voorzien van de juiste toepassingen. Wilt u weten wat wij voor uw onderneming of project kunnen betekenen? Neem contact op met ons bedrijf uit Baarle-Nassau, nabij Tilburg. Bel naar +31 6 42 611 707 of stuur ons een e-mail via info@lior.nu. Als leverancier van krimpfolie van exclusieve kwaliteit kijken wij ernaar uit om met u samen te werken.

Lior Sealing B.V.