Krimpfolie voor doorwerkprojecten

Home | Krimpfolie voor doorwerkprojecten

Wilt u krimpfolie inzetten voor doorwerkprojecten? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden. Lior Sealing is uw partner op het gebied van gecertificeerd krimpfolie van uitstekende kwaliteit. Ons gespecialiseerd en gecertificeerd team uit Baarle-Nassau, nabij Tilburg, richt zich op het installeren van krimpfolie in diverse branches, waaronder de bouw. Zo kunt u bij ons terecht voor krimpfolie voor doorwerkprojecten en andere toepassingen voor veilige en betrouwbare oplossingen. Leer meer over wat onze expertise en ervaring met krimpfolie voor uw situatie kan betekenen.
usp

Gecertificeerde producten

usp

Gecertificeerd personeel

usp

Toepasbaar in diverse branches

Dankzij toepassingen met krimpfolie voor doorwerkprojecten verliest u geen tijd

Als professional in het leveren en installeren krimpfolie voorzien wij al enkele jaren klanten in diverse industrie├źn en branches van hoogwaardige oplossingen. In ons assortiment vindt u uitsluitend krimpfolie van Plastizem. Dit is het enige merk op de huidige markt die voldoet aan de hoogste eisen. Hierdoor bent u verzekerd van een succesvolle oplossing indien u krimpfolie wilt inzetten voor doorwerkprojecten of voor andere toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruiken van krimpfolie als tijdelijke windschermen in de bouw. Ook voor het inpakken van steigers kunt u krimpfolie aan laten brengen.

Verken ons aanbod aan toepassingen voor uw branche

Bekijk onze galerie voor een overzicht van de diverse toepassingen van krimpfolie in de bouwsector of andere branches. Wilt u graag meer informatie ontvangen over het toepassen van krimpfolie voor doorwerkprojecten? Onze professionals vertellen u graag meer. Stuur een e-mail naar info@lior.nu of bel ons via +31 6 42 611 707.

Lior Sealing B.V.