Krimpfolie inzetten bij renovatie van een brug

Home | Krimpfolie brug renovatie

Wilt u krimpfolie toepassen tijdens de renovatie van een brug? Lior Sealing biedt diverse mogelijkheden aan voor het inzetten van krimpfolie in de bouw en andere branches. Ieder project zien wij als een uitdaging, waardoor wij actief zijn in branches zoals petrochemie, water- en wegenbouw en transport. In deze branches is de inzet van hoogwaardige krimpfolie van essentieel belang. Ontdek ons assortiment aan krimpfolie of vraag ons naar de mogelijkheden voor uw situatie, bijvoorbeeld voor het toepassen van dit materiaal tijdens een renovatie van een brug.
usp

Gecertificeerde producten

usp

Gecertificeerd personeel

usp

Toepasbaar in diverse branches

Krimpfolie beschermt de brug of andere constructies tijdens een renovatie

Kwaliteit en veiligheid zijn zeer belangrijke pijlers in ons bedrijf uit Baarle-Nassau, gelegen vlak bij Tilburg. Om deze reden werken we dan ook uitsluitend met gecertificeerd krimpfolie van de hoogste kwaliteit. Als u ons inschakelt als leverancier van krimpfolie, bent u tevens verzekerd van professionele en vakkundige montage. Hierdoor bent u gegarandeerd van een succesvol resultaat als u bijvoorbeeld krimpfolie wilt inzetten tijdens de renovatie van een brug of eventueel voor het creëren van een renovatietent voor in de bouw. Bekijk onze toepassingen en branches voor meer informatie over de mogelijkheden. Zo kunt u onze expertise bijvoorbeeld ook inzetten voor toepassingen bij evenementen.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Krimpfolie is een geschikte toepassing voor het creëren van een veilige, stabiele werkomgeving tijdens de renovatie van bijvoorbeeld een brug of andere constructies. Bel naar +31 6 42 611 707 of stuur een e-mail naar info@lior.nu indien u meer informatie wilt ontvangen over de mogelijkheden. Wij vertellen u graag meer over de flexibiliteit van onze diensten.

Lior Sealing B.V.